Penafian

Segala perkongsian adalah dari perspektif peribadi penulis berdasarkan fakta pengalaman, pemerhatian, perkongsian maklumat dan rujukan sumber-sumber sahih..

Penafian

Penafian

VISUAL
Segala video, gambar dan artikel adalah dari sumber peribadi, carian google dan media sosial, semata-mata untuk tujuan yang dinyatakan. Jika ada pemilik hakcipta yang mendapati ada bahannya tersiar tanpa kredit rujukan, sila hubungi saya untuk dikeluarkan atau (backlink) kepada pemiliknya.

ULASAN
Segala komen, ulasan, pendapat atau pandangan pembaca adalah dibawah tanggungjawab sendiri. Sungguhpun begitu, adalah menjadi hak dan tanggungjawab saya untuk memadam atau tidak menyiarkan mana-mana komen mencurigakan, spam, lucah atau menyentuh sensitiviti yang boleh menjejaskan keharmonian semua.
ETIKA
Artikel di blog ini adalah karya terpelihara admin info borong. Tidak dibenarkan menyalin mana-mana bahagian untuk keuntungan peribadi, organisasi atau komersil tanpa persetujuan. Saya tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang atau Digital Millenium Copyright Act (google) sekiranya hak ini dicabul..

Saya senantiasa bersikap terbuka dalam menjalin silaturrahim dan mengalu-alukan segala cadangan dan komen yang membina untuk kebaikan bersama pada setiap masa..

Terima kasih.

Salam Hormat.
Admin


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.